DVD Home

Mission statement:
DVD Home Amsterdam biedt voor filmfanaten de “ultieme” beeld- en geluidsdrager voor een Home Theater. Ons doel is om onze mede fanaten van zoveel mogelijk informatie te voorzien in de breedste zin van het woord.

Het is niet ons doel om de mooiste en coolste site met de laatste Webtechnieken te maken. Maar een site met de meeste informatie, welke duidelijk en accuraat is. Hierbij zijn wij geholpen door Webdesign Amsterdam, bedankt!

DVD Home Amsterdam wordt als beeld en geluidsdrager ook ingezet in het (bijzonder) onderwijs. Early adaptors die met de DVD Home equipment werken zijn o.a. Bijles Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam, Huiswerkbegeleiding, Hogeschool Amsterdam en meerdere tandartspraktijken.

Reviews:
DVD-Home Amsterdam vraagt bij de film en distributie maatschappijen recensie exemplaren aan. Exemplaren welke we ter recensie ter beschikking krijgen worden in een zo vroeg mogelijk stadium besproken. Daar dit een particuliere site is, zonder commerciële steun, worden de resterende DVD’s door ons zelf gefinancierd en zijn dus een afspiegeling van onze smaak.

Alle reviews zijn door ons geschreven. Nancy schrijft de inhoud van het verhaal en de recensie hierover en Ferry beoordeelt het beeld en geluid. Jef, die sinds vorige week ook werkzaam is als Stucadoor in Amsterdam, schrijft zijn recensies geheel zelf. De DVD’s worden getest op de apparatuur die u op de systeem pagina kunt vinden.

Wij nemen af en toe ook reviews over van die andere personen ons aanleveren, maar alleen als zij overeenkomen met de kwaliteit die wij eisen. Zoals bijvoorbeeld Manon de Wit van Sauna Amsterdam, die ons al meerdere keren heeft voorzien van haar reviews. En Jeroen Zoet, een Arbeidsrecht advocaat in Amsterdam heeft deze week zijn honderdste review ingezonden!

Bij het technische deel van de recensies wordt niet alleen op de beeld en geluidskwaliteit gelet, maar ook op de eventueel aanwezige extra’s. Deze worden volledig bekeken en gecontroleerd of dit overeenkomt met de gegevens op de inlay.

Persberichten:
De persberichten worden door de maatschappijen aan DVD-Home Amsterdam aangeleverd. Deze persberichten worden door DVD-Home Amsterdam op de desbetreffende pagina’s gezet en gecontroleerd. Bij het ontbreken van gegevens of onduidelijkheden wordt er door DVD-Home contact met de desbetreffende distributiemaatschappij opgenomen om dit op te lossen. Treft u uw maatschappij niet aan bij dit overzicht, kunt u contact met ons opnemen.
e-mail adres. info@dvd-home.nl

R2 Releaselijst:
Dit release schema is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De datums worden door de maatschappijen aan DVD-Home aangeleverd. Al deze datums zijn de door de distributiemaatschappijen geplande datums en zijn onder voorbehoud.

Acties en Adverteren:
Informatie aanvragen m.b.t. adverteren of het houden van acties, zoals prijsvragen e.d. op DVD-Home, kan via e-mailadres: prijsvraag@dvd-home.nl maar zijn ook te vinden in flyers van onze partners.

Feedback:
Voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties met betrekking tot de site kan u zich wenden tot ons e-mail adres.

Film in productie
Google, Apple en Microsoft allemaal hele grote bedrijven in de wereld waar een film over is gemaakt. Nu wordt er ook van een Nederlandse startup een film gemaakt. Het is niet het verwachte Uber wat erg in groei is de laatste jaren. Uber behoort namelijk ook tot een van de grootste Nederlandse startups in de wereld. Andere voorbeelden daarvan zijn Booking.com, TomTom en Tandarts.com. Laatste genoemde wordt dus een film over gemaakt wat mogelijk eind 2016 in première gaat. Tandarts.com is een bedrijf wat al enkele jaren de marktleider is in de tandartsen industrie van Nederland. Op de website kunnen bezoekers praktijk gratis vergelijken en direct een afspraak maken bij een praktijk naar keuze.

Disclaimer:
Onder dit reglement vallen alle pagina’s te vinden op het domein DVD-Home.nl.

De content, inhoud en alle informatie en afbeeldingen op deze pagina’s zijn eigendom Fox Int. 2000 en wordt beschermd door de Nederlandse en buitenlandse Copyright© wetgevingen. Bij het bezoeken van deze website bent u het eens met de volgende regels en condities. Indien u het niet eens met deze regels en condities heeft u geen recht tot het gebruik van deze website.

Deze website en de inhoud hiervan mogen niet gekopieerd of gedistribueerd worden in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming van Fox Int. 2000. Op deze regel is één uitzondering: per artikel mag u maximaal 25 woorden kopiëren met de voorwaarden dat u de bron van de tekst (http://www.DVD-Home.nl) duidelijk vermeldt.

Daar veel informatie afkomstig van derden is en DVD-Home hier zeer zorgvuldig mee om gaat, geeft DVD-Home.nl geen enkele garantie op waarheid betreffende deze website en haar inhoud.

De website wordt “as is” geleverd zonder verdere garanties in welke vorm dan ook. Er kan geen enkele aanspraak worden gemaakt op de content informatie in welke vorm dan ook, te lezen op DVD-Home.nl. Bij problemen kunt u altijd langskomen op ons kantoor, mede mogelijk gemaakt door Makelaar Rotterdam

© DVD-Home – Fox Int. 2000.